• Ultima actualizare
  • 2 02 2024
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com

Patiseria Angelica

Despre noi Patisserie Angelica a aparut pentru a raspunde dorintei romanilor din Montreal de a manca prajituri si produse de patiserie romaneasca de calitate. Dar nu doar din acest motiv, ci si ca urmare a pasiunii noastre pentru tot ceea ce inseamna amestecul de zahar cu faina, cacao, frisca si alte ingrediente de calitate. Si aceasta pasiune este unul dintre aspectele care diferentiaza produsele noastre de ale celorlalti. Este o afacere de familie care a fost pornita de la zero cu rabdare si o vointa de fier, cu sacrificii foarte mari si cu satisfactii pe masura: ce poate fi mai minunat decat sa vedem cum lumea descopera si ajunge sa iubeasca produsele noastre si ideea de a veni la cofetarie!… In decursul anilor ce au trecut de cand am deschis cofetaria, am participat la nenumarate evenimente speciale precum festivaluri si serbari, am oferit ptajiturele copiilor in vederea stangerii de fonduri pentru scoala, am participat la expozitii culinare corporative si, nu in ultimul rand am sponsorizat diverse evenimente. Peste 10 ani de experienta romaneasca, ingredientele cele mai bune si mai proaspete, respectarea cu strictete a retetelor traditionale, un control foarte atent al productiei, toate acestea, impreuna cu o atmosfera calduroasa si primitoare, ne confera avantajul de a va putea darui o experienta memorabila la Patisserie Angelica, locul unde reveniti mereu. Gama noastra completa de produse se imparte in sapte categorii, dupa cum urmeaza:

Vom fi bucurosi sa discutam cu dumneavoastra pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere a tortului (tip, marime, culori, decoratiuni) precum si a prajiturilor, apoi dumneavoastra va veti putea canaliza energiile exclusiv pentru organizarea petrecerii. Va garantam ca, la finalul evenimentului, totul va fi fost asa cum ati visat.
Patisserie Angelica este alegerea perfecta pentru nevoile dumneavoastra, fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere cu colegii sau un eveniment complex in familie precum botezul sau nunta. In fiecare dintre aceste cazuri este vorba de unul dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra iar servirea desertului reprezinta punctul culminant si, bineinteles, pretentiile sunt pe masura. De aceea depunem 110% efort ca totul sa fie perfect, de la gust si pana la prezentare. Orarul saptamanal al cofetariei noastre este urmatorul:

Marti: 8,30-19,00 Miercuri: 8,30-19,00 Joi: 8,30-19,00 Vineri: 8,30-19,00 Sambata: 9,00-18,00 Duminica: 10,00-16,00 Luni: Inchis
Patisserie Angelica este situata intr-o zona centrala a orasului astfel incat poate fi vizitata usor de persoane din cat mai multe zone ale Montreal-ului. Ne gasiti, in timpul programului, la adresa:

5331 boul. Decarie Montreal (QC) H3W 3C4
Aveti intrebari, sugestii sau reclamatii? Suntem aici pentru dumneavoastra! Doriti ceva anume si noi nu avem in meniu? Nimic mai simplu: faceti o solicitare. Pentru orice alte informatii cat si pentru comenzi ne puteti contacta prin telefon sau email la la unul dintre contactele de mai jos: http://www.patisserieangelica.ca

(514) 482-0555 (514) 827-7242
patisserie.angelica@yahoo.ca

prajiturivitrina

test

PROMOTII

Citeste mai mult
ro