• Ultima actualizare
  • 1 02 2024
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com

Bonus Card – O recompensa speciala pentru clientii nostri.

Din luna noiembrie 2016 a fost implementat un nou sistem, care acumuleaza automat greutatile trimise. 
Prin acest program dorim sa recompensam increderea dumneavostra. Incepand din 1 Aprilie 2010, WORLD LINE CARGO introduce Bonus Cardul (din noimebrie 2016 – se acumuleaza automat in sistem) pe care il ofera fiecarui client cand acesta expediaza colet(e) pe cale maritima sau aeriana catre Romania.
Fiecare kg trimis prin cale maritima sau aeriana este echivalentul unui  punct bonus de recompensa care se inscrie in rubricile de pe  spatele cardului.  Punctele acumulate pot fi folosite pentru: expedieri gratuite, preluare gratuita sau ca şi certificat cadou (il puteti oferi oricui care doreste sa trimita colet(e) catre Romania).
Conditii de participare: Singura conditie este sa trimiteti  colete . Fiecare client care trimite colet(e) pe cale maritima sau aeriana dupa 1 Aprilie 2010 primeste BONUS CARD (din noiembrie 2016 se acumuleaza auomat in sistem).
  Utilizare: Cu 100 puncte acumulate puteti beneficia de o preluare gratuita de la domiciliu*, cu 200 puncte puteti beneficia de o expediere gratuita maritima Canada – Romania de 30 lbs echivalent cu 49 CAD (daca trimiteti un colet(e) mai greu de 30 lbs platiti numai diferenta). Punctele acumulate pot fi folosite oricand, oriunde pe teritoriul Canadei fara termen sau limita de valabilitate.  Pentru a putea beneficia de recompensa, clientii trebuie sa fie cu plata transportului la zi.
*recompensa de preluare de la domiciliu este in functie de posibilitatile reprezentantului zonal si este valabil pentru o distanta de maximum 20 km de la adresa reprezentantului. Va rugam,  sunati in avans pentru a va putea oferi aceasta recompensa.
WORLD LINE CARGO INC. isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de functionare fara o notificare prealabila, cu anuntarea pe site-ul www.worldlinecargo.combonus.html
Carduri pierdute, furate, deteriorate: Este de datoria clientului sa pastreze Bonus Card-ul eliberatDaca un card s-a pierdut, deteriorat sau a fost furat trebuie anuntat imediat WORLD LINE CARGO INC. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Cardul se va inlocui cu unul nou cu punctele aferente dupa verificari.
WORLD LINE CARGO INC. are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata cu cel putin 45 zile inainte de data incetarii programului, pe site-ul www.worldlinecargo.combonus.html
WORLD LINE CARGO INC. va avea dreptul sa foloseasca informatiile clientilor stocate in baza de date, incluzand activitati legate de marketing si campanii de informare.

test

PROMOTII

Citeste mai mult
ro