• Ultima actualizare
 • 1 02 2024
 • Montreal :
 • 1-888-472-8478
 • Bucuresti :
 • info@worldlinecargo.com

World Line Cargo US, LLC

Dragi clienti, biroul nostru din Sunnyside, NY s-a mutat!

Noua adresa: 115 River Road Bldg D unit 403, Flemington NJ 08822.

Pentru a expedia coletele Dvs, aveti 3 opțiuni, detalii gasiti dand click AICI

Cell/Sms : (718) 215-0133

E-mail: US@WORLDLINECARGO.COM

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

reclama-us-2020-webpage

Serviciile noastre :

Puteți expedia coletele Dvs. in diverse optiuni, prezentate pe pagina: (dand click pe linkul) https://form.jotform.com/232516964749974 Linkul este valabil si pentru rezidenții altor orașe din Statele Unite sau pentru cei care nu se pot deplasa cu pachetele la biroul nostru, va rugam sa accesați linkul pentru a introduce datele Dvs. si a obține cele mai bune preturi de transport local intre domiciliul Dvs. si biroul nostru. Pentru o expediere ieftina, rapida si sigura a coletelor Dvs. către punctele noastre de colectare, noi utilizam serviciile FedEx cu care firma noastră a negociat preturi si condiții de transport foarte avantajoase. 

1. TRANSPORT MARITIM DE COLETE SUA – ROMANIA

Preț expediere: – $1.49/lb + $14.99/pachet Prețul include transportul maritim, taxele de manipulare in SUA si Romania, taxele de securitate, suprataxa de carburant, livrarea la domiciliu in Romania precum si asigurarea (pentru termeni si condiții de asigurare click aici ). Greutatea totala in lbs. este taxata in funcție de maximul dintre greutatea fizica a pachetelor si greutatea volumetrica (calculata cu formula L x H x l/6000). Pentru coletele cu o greutate peste 66 lbs, se aplica o suprataxa de $1.36 pentru fiecare lb care depășește limita de 66 lbs.

2. TRANSPORT AERIAN DE COLETE SUA – ROMANIA

Preț expediere : $2.99/lbs + $19.99/pachet Prețul include transportul aerian, taxele de manipulare in SUA si Romania, taxele de securitate, suprataxa de carburant, livrarea la domiciliu in Romania precum si asigurarea (pentru termeni si condiții de asigurare click aici ). Greutatea totala in lbs. este taxata in funcție de maximul dintre greutatea fizica a pachetelor si greutatea volumetrica (calculata cu formula L x H x l/6000). Pentru coletele cu o greutate peste 66 lbs se aplica o suprataxa de 1.36$ pentru fiecare lb care depășește limita de 66 lbs. A se vedea lista obiectelor interzise la transportul aerian:

Shipping Restrictions

3. TRIMITERI EXPRESS DE SCRISORI, DOCUMENTE SI PACHETE MICI

Pret :  VA RUGAM – sunati, toll free: 1 (888) 472-8478  sau 1 (718) 215-0133

4. ONLINE SHOPPING – parcel forwarding

Vrei sa cumperi online din SUA? Acum este mai simplu decat credeai. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsul preferat in unul din miile de magazine online din SUA si sa treci la adresa de livrare adresa noastra din New York (World Line Cargo US, LLC – 40-09 Greenpoint Ave, Sunnyside, NY 11104; ph: 718-215-0133), mentionand numele tau la persoana de contact.
Transportam orice bun de consum general: haine, pantofi, calculatoare, telefoane mobile, ceasuri, bijuterii, electronice, cosmetice, scule, utilaje, aparate de uz casnic, articole de sport, mobila, bicicleta, vehicule (autoturisme, moticiclete, ATV, jet-ski, snowmobile, barci, autoutilitare, remorci, tractoare agricole, etc) respectiv piese pentru aceste vehicule, si am putea continua mult si bine… Retine, suntem aici sa te ajutam in orice situatie pentru a-ti indeplini visul de a avea bunul/produsul dorit in fata usii tale.
Dupa ce ai cumparat produsul, completeaza formularul online: https://form.jotform.com/2122612164… pentru a ne anunta despre sosirea pachetului tau.
Noi vom receptiona pachetul si il vom transporta pana la usa ta in Romania. Costurile de transport sunt: 1.49$/lb+14.99S/pachet pentru transport maritim, respectiv 2.99$/lb+19.99 $/pachet pentru transport aerian.
Contravaloarea transportului se va putea achita online, prin transfer bancar sau transfer rapid bani (WesternUnion, MoneyGram sau RIA) pe baza facturii emise de noi.
In functie de situatie iti putem oferi urmatoarele servicii aditionale:
 1. serviciul de consolidare intr-un singur colet a mai multor pachete/marfuri sosite de la diferite magazine: 3$/pachet
 2. serviciul de verificare a marfurilor comandate: cantitate, calitate, marime, culoare, etc., conform facturii de cumparare: 5$/pachet
 3. serviciul de refacturare a produselor/marfurilor: 2.5% din valoare facturii initiale
 4. serviciul de plata in situatia in care cartea ta de credit nu este acceptata de catre magazinul online: 2.5% din valoarea marfii (in acest caz noi iti emitem o factura pentru contravaloarea marfii pe care o vei putea plati prin transfer bancar – wire transfer, sau prin WesternUnion, MoneyGram sau RIA money transfer)
 5. oferim si alte servicii la cerere (de exemplu: doresti o motocicleta anume dar nu o gasesti online), trimite pe email la: us@worldlinecargo.com o descriere cat mai precisa a produsului pe care il doresti si noi vom fi bucurosi sa te ajutam

Termeni si condiții de asigurare:

Compania noastră oferă următoarele tipuri de asigurare:
 1. Asigurarea generala care este inclusa in prețul de transport plătit la expedierea coletului. Aceasta asigura protecția coletelor Dvs. pana la valoarea declarata in acte pentru vama, dar nu mai mult de $50 pe trimitere. Costurile de transport nu sunt acoperite prin aceasta asigurare. Plata despăgubirilor se face prin emiterea de vouchere pentru servicii de transport pana la concurenta sumei asigurate.
 2. Asigurarea opțională care se obține contra cost si poate fi adăugată la asigurarea generala. Prima de asigurare este de 4,5% din valoarea asigurata si se plătește in momentul depunerii coletului. In acest caz plata despăgubirilor se face cu cec/cash.
Atât asigurarea generala cat si cea opțională acoperă numai eventualitatea pierderii sau distrugerii totale a trimiterii Dvs.
Costurile de transport nu sunt acoperite de nici una dintre asigurări, dar puteți cere includerea contravalorii transportului in suma asigurata contracost in momentul efectuării asigurării opționale.

Pentru orice întrebare, contactați-ne email: us@worldlinecargo.com
sau facebook: https://www.facebook.com/worldlinecargoUS/

World Line Cargo US, LLC face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele conditii si/sau preturi pot fi modificate de catre noi fara preaviz sau pot contine erori de operare. World Line Cargo US, LLC isi rezerva dreptul de a face modificari ale conditiilor de transport, termenii de transport, preturi etc., fara o notificare prealabila.

Ghid si sfaturi de ambalare (pentru informatii detaliate va rugam dati click pe imagine):

Ghid si sfaturi ambalare

ro