• Ultima actualizare
  • 21 09 2023
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com

Ghid si sfaturi utile pentru ambalare

WORLD LINE CARGO INC. se angajeaza sa livreze expedierile dumneavoastra rapid si sigur. Totusi, expedierile sunt manevrate de mai multe ori, pe durata transportului. Pentru ca expedierile dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii, iata cateva sfaturi utile privind ambalarea adecvata a expeditiilor.

WORLD LINE CARGO INC.nu isi va asuma nici o raspundere pentru sfaturile privind ambalarea pe care le ofera. Clientul ramane singurul responsabil pentru asigurarea unui ambalaj adecvat pentru transport.

Coletul/pachetul dumneavoastra trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii:

Pentru evitarea unor astfel de situaţii, este necesara:

Untitled

VA RUGAM SA RETINETI: CEL MAI IMPORTANT ESTE AMBALAREA/IMPACHETAREA CORESPUNZATOARE CONFORM CONTINUTULUI FIECARUI PACHET/COLET IN PARTE. Nu va bazati pe faptul ca etichetele „Fragil” şi „Manevrati cu grija” pot inlocui ambalarea corespunzatoare. Acestea sunt doar informative.

Cele mai frecvente GRESELI (CE NU TREBUIE FACUTE):

1. Folosirea duct tape – acesta se desprinde de carton asa cum vedeti in imaginile de mai jos:

2. Umplerea cutiei/pachetului insuficient – pachetele care nu sunt total umplute in timpul tranzitului se deformeaza si se rup:

3. Folosirea unui tape de hartie – cel mai nepotrivit, tape-ul de hartie se rupe cel mai usor, practic nu ofera nici o rezistenta:

4. Cutii grele peste 30 kg – se sparg/rup din cauza propriei greutati:

5. Folosirea sacoselor de rafie – neindicat total, acestea se rup extrem de usor:

Exemple de AMBALARE CORESPUNZATOARE:

Invelire in folie sau plastic/hartie si folosirea scotch tape-ului jur imprejur pe toate laturile, valizele/gentile si cutiile din plastic OBLIGATORIU invelite cu folie:

Ambalarea obiectelor foarte fragile sau grele se face in cutie de lemn sau paletizat:

Ambalarea vehiculelor gen: motocicleta, ATV, snowmobile, autoturism, tractor este recomandata dar nu este necesara:

Impachetarea corespunzatoare a mobilei:

Folositi cutii care se vand in magazine pentru ambalare (diverse bunuri), va recomandam: http://www.uline.ca/

bicicletaDouble Wall Boxes ghitara hainelampa lucruri mari paharepian saltea skateboardski snowboard statuie fragilsurfboard tablou tenis tuns iarba manuala tv

Manipularea marfurilor/pachetelor/coletelor se face manual atat in Canada cat si in Romania. Coletele/pachetele se aseaza unul peste altul atat la depozitare, cat si in container, precum si in timpul livrarii la destinatie in Romania.

NU putem asigura o pozitie anume de transport, o anumita temperatura sau manipulare speciala.

Daca aveti asemenea sau alte cerinte speciale (de manipulare, depozitare, transportare) va rugam sa ne contactati in avans.

World Line Cargo Inc. nu isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea pachetelor si nici pentru pentru sfaturile privind ambalarea. Clientul este singurul raspunzator de asigurarea unui ambalaj adecvat pentru transport.

PROMOTII

Citeste mai mult
ro