• Ultima actualizare
  • 24 10 2017
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com
faq-banner

Promotie

PROMOTIE "CRACIUN 2017": CUPON reducere de pana la 15%

Regulamentul Promotiei "CRACIUN 2017"

Pentru a participa la Promotia "CRACIUN 2017" organizat de World Line Cargo Inc., trebuie sa expediati cel putin un colet din Canada cu compania World Line Cargo Inc. prin serviciul maritim sau aerian in perioada de pe 23 OCTOMBRIE 2017 pana pe 19 NOIEMBRIE 2017. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz. Pot participa la Promotia "CRACIUN 2017" clientii care trimit cel putin un colet in perioada sus mentionata, dovedind aceasta prin prezentarea unui Invoice valid si achitat, emis de catre organizator sau reprezentantul acestuia. Aceasta Promotie nu se poate combina cu alte oferte speciale sau promotii. Reducerile acordate nu pot fi inlocuite cu alte reduceri. Angajatii si reprezentantii (colaboratorii) World Line Cargo Inc., precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul II inclusiv, nu pot participa la concurs.

CUPON – REDUCERILE pentru SUPER PROMOTIA "CRACIUN 2017" sunt :

CUPON REDUCERE de 15% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2018 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada: 23 Octombrie - 5 Noiembrie 2017;

CUPON REDUCERE de 10% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2018 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada:  6 Noiembrie - 12 Noiembrie 2017;

CUPON REDUCERE de 5% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2018 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada: 13 Noiembrie – 19 Noiembrie 2017.

Cupoanele – reducere se vor acorda doar o singura data (indiferent de numarul sau greutatea coletelor trimise), persoanei inscrise pe Invoice la rubrica «Customer». Reducerea trecuta pe Invoice poate fi folosita la urmatoarea trimitere prin intermediul serviciului maritim, pe parcursul anului 2018. Marimea coponului – reducere (15%, 10% sau 5%) va fi marcata pe Invoice in momentul predarii coletului/coletelor la sediul World Line Cargo sau reprezentantii sai. Marimea cuponului – reducere depinde de data depunerii coletului/coletelor (vezi mai sus datele si reducerile aferente).

FOARTE IMPORTANT : Reducerea in anul 2018 se va acorda DOAR pe baza prezentarii Invoice-ului pe care este marcata marimea reducerii. Pe data de 31 Decembrie 2018 Cupoanele – reducere isi pierd valabilitatea. Expeditorul are obligatia sa pastreze Invoice-ul pe care va fi marcata marimea reducerii pana la urmatoarea expediere din anul 2018 pentru a beneficia de Reducere.

Daca Expeditorul nu a pastrat din orice motiv sau a deteriorat Invoice-ul, pe care a fost marcata marimea reducerii, acesta NU poate fi restituit sau inlocuit si NU se va acorda Reducerea. Reducerea acordata in anul 2018 nu poate depasi valoarea de 50 CAD. Reducerile nu se vor acorda si se vor retrage, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea concursului sau atribuirea reducerilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor in vederea anuntarii publice a numelor acestora, orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare. Reducerile vor fi acordate expeditorului, acestia avand obligatia de a indeplini urmatoarele conditii : - expeditorul sa nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament; - sa prezinte copia Invoice-ului pe care este marcata marimea reducerii cu toate datele personale completate precum si sa fi achitat transportul respectiv. Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data producerii evenimentului reclamat. Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul World Line Cargo Inc., pe adresa : 1445 Begin, St-Laurent, QC, H4R1V8 sau poate fi citit gratuit pe http://worldlinecargo.com/promotii/ Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

ro