• Ultima actualizare
  • 11 11 2019
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com
faq-banner

PROMOTII

SUPER PROMOTIE “CRACIUN 2019”: CUPON reducere de pana la 15% pe fiecare colet

Regulamentul Super Promotiei “CRACIUN 2019”

Pentru a participa la Super Promotia “CRACIUN 2019” organizat de World Line Cargo Inc., trebuie sa expediati cel putin un colet din Canada cu compania World Line Cargo Inc. prin serviciul maritim sau aerian in perioada de pe 21 octombrie 2019 pana pe 8 decembrie 2019.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz. Pot participa la Super Promotia “CRACIUN 2019” clientii care trimit cel putin un colet in perioada sus mentionata cu bold. Aceasta Promotie nu se poate combina cu alte oferte speciale sau promotii. Reducerile acordate nu pot fi inlocuite cu alte reduceri. Angajatii si reprezentantii (colaboratorii) World Line Cargo Inc., precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul II inclusiv, nu pot participa la concurs.

CUPON – REDUCERILE pentru SUPER PROMOTIA “CRACIUN 2019” sunt :

CUPON REDUCERE de 15% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2020 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada: 21 Octombrie - 3 Noiembrie 2019;

CUPON REDUCERE de 15% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2020 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada: 4 Noiembrie - 10 Noiembrie 2019;

CUPON REDUCERE de 10% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2020 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada:  11 Noiembrie - 17 Noiembrie 2019;

CUPON REDUCERE de 5% - poate fi folosit incepand cu 1 Ianuarie 2020 NUMAI cu transport maritim, pentru colete depuse la sediul companiei sau reprezentantii sai in perioada: 18 Noiembrie – 8 Decembrie 2019.

Diferenta fata de promotiile anterioare : cuponul reducere va fi acrodat pentru fiecare colet depus in perioada sus mentionata cu bold (un colet = un cupon). Cu cat mai multe colete veti depune, cu atat mai multe cupoane reduceri veti primi. Ulterior, pe parcursul anului 2020, reducerea se va acorda la fiecare vizita (indiferent de numarul coletelor), astfel incat puteti trimite la o vizita mai multe colete, dar folositi numai un cupon.

Exemplu : pentru CRACIUN (perioada sus mentionata) trimit 2 colete si primesc 2 cupoane reduceri. Avantajul este, ca pe parcursul anului 2020, pot trimite la o vizita 2 colete si folosesc primul cupon, la alta vizita mai trimit 2 colete si folosesc al 2-lea cupon. Atentie: tarifarea minima pe cutie este de 13kg/49CAD. Va recomandam sa nu faceti mai multe cutii usoare doar ca sa obtineti mai multe cupoane de reducere.

Un cupon – reducere se va acorda la fiecare colet depus, persoanei inscrise pe BL (bill of lading) la rubrica «Sender». Reducerea trecuta pe BL poate fi folosita la urmatoarea vizita, numai de catre persoana trecuta pe BL la rubrica «Sender», indiferent de numarul coletelor, prin intermediul serviciului maritim, pe parcursul anului 2020. Coponul – reducere va fi marcat pe BL sub semnatura expeditorului in momentul predarii coletului/coletelor la sediul World Line Cargo sau reprezentantii sai. Cuponul – reducere se ofera in perioada depunerii coletului/coletelor de pe 21 octombrie 2019 pana pe 8 decembrie 2019.

FOARTE IMPORTANT : Reducerea in anul 2020 se va acorda DOAR pe baza prezentarii BL-ului (bill of lading) pe care este marcata marimea reducerii (acest BL va fi retinut de catre companie ca dovada a faptului ca reducerea a fost acordata). Reducerea se acorda numai persoanei inscrise pe BL la rubrica «Sender». Reducerea se calculeaza din tariful de transport (Shipping charge de pe Invoice/factura de plata). Pe data de 31 Decembrie 2020 Cupoanele – reducere isi pierd valabilitatea. Expeditorul are obligatia sa pastreze BL-ul pe care va fi marcata marimea reducerii pana la urmatoarea vizita din anul 2020 pentru a beneficia de Reducere.

Daca Expeditorul nu a pastrat din orice motiv sau a deteriorat BL-ul, pe care a fost marcata reducerea, acesta NU poate fi restituit sau inlocuit si NU se va acorda Reducerea. Reducerea pe vizita acordata in anul 2020 nu poate depasi valoarea de 50 CAD. Reducerile nu se vor acorda si se vor retrage, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea concursului sau atribuirea reducerilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele si imaginea castigatorilor in vederea anuntarii publice a numelor acestora, orasului de domiciliu si a premiilor castigate, in conformitate cu legislatia in vigoare. Reducerile vor fi acordate expeditorului, acestia avand obligatia de a indeplini urmatoarele conditii : - expeditorul sa nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament; - sa prezinte copia BL-ului pe care este marcata marimea reducerii cu toate datele personale completate precum si sa fi achitat transportul respectiv. Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data producerii evenimentului reclamat. Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul World Line Cargo Inc., pe adresa : 1445 Begin, St-Laurent, QC, H4R1V8 sau poate fi citit gratuit pe http://worldlinecargo.com/promotii/ Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

ro