• Ultima actualizare
  • 30 05 2023
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com

Tracking

Aici se pot consulta termenii estimativi de livrare

IMPORTANT :  Pentru transportul economic – maritim, nu exista tracking individual pe colet, daca doriti sa primiti instiintari pe email cu statusul coletelor, va rugam trimiteti un email la info@worldlinecargo.com cu urmatoarele date: Nume, prenume expeditor. Veti primi 2 emailuri de instiintare cu statusul coletelor.

Situatia internationala instabila are un impact major asupra livrarilor de colete. Totul se modifica rapid. Va rugam, sa luati in considerare, ca pot aparea intarzieri la plecarile planificate (transporturile pot pleca mai tarziu decat planificat), perioada de vamuire poate fi mai mare decat cea estimata, ceea ce poate determina intarzieri la livrarile coletelor. Va multumim pentru intelegere.

Va vom tine la curent cu situatia reala de tranzit a transporturilor prin notificare email si sms. Veti primi 2 notificari:
Notificare #1: Transportul in care sunt coletele dvs. este predat liniei maritime/aeriene
Notificare #2 : Transportul in care sunt coletele dvs sunt predate pentru livrare (notificarea #2 se transmite numai pentru Romania si numai pentru coletele pana la 30 kg.)

Transporturi in tranzit (text bold) si prognozate (text italic):

MARITIM

- al 2-lea transport maritim Aprilie (colectare pana pe 22 Aprilie), livrare: 12-16 iunie
ATENTIE: Situatia internationala instabila poate determina întârzieri în livrări.
- 1-ul transport maritim Mai (colectare pana pe 14 Mai), livrare: sfarsitul lunii Iunie
- al 2-lea transport maritim Mai (colectare pana pe 28 Mai), livrare: prima jumatate a lunii Iulie
- prognozat 1-ul transport maritim Iunie (colectare pana pe 11 Iunie), livrare: sfarsitul lunii Iulie
- prognozat al 2-lea transport maritim Iunie (colectare pana pe 25 Iunie), livrare: prima jumatate a lunii August

AERIAN

- al 2-lea transport aerian Mai (colectare pana pe 28 Mai), livrare: 6-8 Iunie
- prognozat 1-ul transport aerian Iunie (colectare pana pe 11 Iunie), livrare: 19-21 Iunie
- prognozat al 2-lea transport aerian Iunie (colectare pana pe 25 Iunie), livrare: 3-5 Iulie
 
IMPORTANT:
MAXIM 30kg / cutie
Coletele cu greutate mai mare de 30 kg se vor livra ulterior la o diferenta de aproximativ 4-7 zile fata de coletele de pana in 30kg. Companiile de curierat din Romania nu mai fac livrari la colete peste 30kg. O companie de transport marfa va face livrarea coletelor de peste 30kg.
 
ATENTIESituaita internationala instabila poate determina întârzieri în livrări.
Termenii de tranzit si de livrare a pachetelor (4 saptamani Romania si 5 saptamani alte tari) pot suferi sau nu modificari.
_____________________________________________________________________________________________________________

IMPORTANT :  Pentru transportul economic – maritim, nu exista tracking individual pe colet, daca doriti sa primiti instiintari pe email cu statusul coletelor, va rugam trimiteti un email la info@worldlinecargo.com cu urmatoarele date: Nume, prenume expeditor. veti primi 2 emailuri de instiintare cu statusul coletelor. Verificati datele de plecare de pe foaia de expediere BL, pentru a sti cand a fost predat coletul dvs. ETA = Data Estimativa de Sosire Timp de livrare maritim Romania estimativ 4-5 saptamani de la plecarea containerului in functie de localitatea finala de destinatie ( municipii, orase, sate), de conditiile meteo in timpul tranzitului, respectiv timp control si inspectii vamale . IMPORTANT: Data de predare a pachetelor la birourile de colectare nu este data de plecare a containerului din port. Data de plecare a containerului din port este la cel putin o saptamana dupa data de predare a coletelor si poate varia in functie urmatorii factori: programul operatorului naval, conditii meteo , conditii fluviale, controale si inspectii vamale, conditii de forta majora (greve), etc. IMPORTANT: Containerele pot fi supuse controalelor vamale atat in Canada, in portul de intrare in Europa, precum si unui control vamal amanuntit in vama romana la destinatie. Toate aceste controale pot crea intarzieri la livrarea coletelor. Ne cerem scuze daca aceste situatii neprevazute/neplanificate apar, aceste situatii fiind independente de vointa noastra. Orice intarzieri care ne sunt comunicate, le vom anunta pe aceasta pagina.

NOTA: Normele de livrare (datele prezentate mai sus) sunt o ESTIMARE a timpului necesar pentru tranzit, inspectie regulara prin scanare, vamuire si livrare a unui colet/colete.

Pentru detalii, consultati: Întrebări frecvente

PROMOTII

Citeste mai mult
ro