• Ultima actualizare
  • 14 10 2021
  • Montreal :
  • 1-888-472-8478
  • Bucuresti :
  • info@worldlinecargo.com
faq-banner

PROMOTII

PROMOTIE MARTISOR 2021- CUPON 5 % !
Toti clientii care aduc colete in perioada 13 Martie - 4 Aprilie, participa la promotie si obtin un cupon de reducere de 5% !
UN CUPON REDUCERE de 5% pentru FIECARE COLET depus. Mai multe colete – mai multe cupoane de reducere pentru 2021!
5 % cupon reducere* in perioada 13 Martie - 4 Aprilie !
*Cuponul de reducere se acorda la predarea/expedierea coletului/pachetului in perioada 13 Martie – 4 Aprilie si poate fi folosit ulterior in anul 2021,
numai pentru transport maritim la urmatoarele expedieri de colete.
 
Un cupon – reducere se va acorda la fiecare colet depus, persoanei inscrise pe BL (bill of lading) la rubrica «Sender». Reducerea trecuta pe BL poate fi folosita la urmatoarea vizita, numai de catre persoana trecuta pe BL la rubrica «Sender», indiferent de numarul coletelor, prin intermediul serviciului maritim, pe parcursul anului 2021 . Coponul – reducere va fi marcat pe BL sub semnatura expeditorului in momentul predarii coletului/coletelor la sediul World Line Cargo sau reprezentantii sai.
 
FOARTE IMPORTANT : Reducerea in anul  2021 se va acorda DOAR pe baza prezentarii BL-ului (bill of lading) pe care este marcata marimea reducerii (acest BL va fi retinut de catre companie ca dovada a faptului ca reducerea a fost acordata). Reducerea se acorda numai persoanei inscrise pe BL la rubrica «Sender». Reducerea se calculeaza din tariful de transport (Shipping charge de pe Invoice/factura de plata). Pe data de 31 Decembrie 2021 Cupoanele – reducere isi pierd valabilitatea. Expeditorul are obligatia sa pastreze BL-ul pe care va fi marcata marimea reducerii pana la urmatoarea vizita din anul  pentru a beneficia de Reducere.
Daca Expeditorul nu a pastrat din orice motiv sau a deteriorat BL-ul, pe care a fost marcata reducerea, acesta NU poate fi restituit sau inlocuit si NU se va acorda Reducerea. Reducerea pe vizita acordata in anul 2021  nu poate depasi valoarea de 50 CAD. Reducerile nu se vor acorda si se vor retrage, in cazul nerespectarii prevederilor acestui regulament.
ro